Eladó Építési telek, Várgesztes

#130205399

Eladó Építési telek

16 millió Ft

Várgesztes
Alapterület:
nincs megadva
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Áron alul
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 008 m2
Önálló kert
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Csendes és tiszta levegő!

Szeretne saját igényének megfelelő otthont? Mert akkor a legjobb lehetőséget ajánlom önnek, Várgesztes csendes és kedvelt részén a Vadászdomb utcában egy 1008m2-es építési telket.

A közművek bent vannak a telken (víz, gáz, csatorna és 3x25 amper villany). Legnagyobb beépíthetőség: Felszínen: 20%; felszín alatt: 30% , bal oldalhatáros beépítés egy méteren belül kezdődhet a telekhatártól.

Építési övezet: Lke-2
Legnagyobb építménymagasság: 5,5 m

A környék kimondottan csendes, rendezett, újépítésű házak vannak az utcában. Ha csendre és tiszta levegőre vágyik kicsit távolabb a város zajától akkor itt megtalálja amit keres!

Elhelyezkedése
A település területileg a Dunántúli-középhegység földrajzi nagytájhoz tartozik. A Vértes északnyugati csücskében fekszik, Tatabányától 17 kilométerre, a gesztesi vár alatti völgyben meghúzódva. Zsáktelepülés, rendezett utcáival, szép házaival, festői környezetben terül el Várgesztes község. Területén illetve a közvetlen környezetében jó néhány, 400 méter körüli vagy azt meghaladó vértesi magaslat emelkedik, ezek egyike a 410 méteres Zsigmond-kő.

Megközelítése

Gépkocsival Tatabánya, illetve Oroszlány felől Környén keresztül lehet eljutni Várgesztesre. Illetve Tatabánya felől egy másik lehetséges út a községbe a Tatabánya - Síkvölgy - Környebánya - Vértessomló - Várgesztes útvonalon. M1-es autópálya mindössze 20 perc alatt elérhető, Tatabányától 17 km-re DNY-ra, Környétől 9 km távolságra