Eladó Családi ház, Tatabánya

#130205538

Eladó Családi ház

79.9 millió Ft

Tatabánya Felsőgalla
Alapterület:
84 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
396 m2
Cirkó
Utcára
1
Összkomfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Álmaink háza! Csend és nyugalom!

Eladó Tatabányán, Felsőgalla legkedveltebb részén egy családi ház. Az utcáról nem tárul elénk az a látvány ami ha belépünk a házba vagy az udvarra, engem személy szerint elvarázsolt. Az ingatlan egy 396 m2-es telken található,  84 nm-es, melyben helyet kapott 2 különálló szoba, amerikai konyhás étkezős nappali, előszoba, fürdőszoba, WC, gardrób szoba és kamra. Kívülről megközelíthető a 20 m2-es télikert. Az udvarról nyílik még egy zuhanyzó WC-vel amely azért is előnyös mert nem kell a házba bemenni ha kint tartózkodunk vagy vendégeink vannak.

Az ingatlan és a környezete az eladó kiváló ízléséről árulkodik. A szobák és a télikert laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A fürdőszobában sarokkád ad lehetőséget a lazulásra, felfrissülésre. A háztartási melegvízről és az otthon melegéről zárt égésterű gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadás radiátorokon keresztül történik. A nyári melegben a megfelelő hőmérséklet a kiépített klímával is beállítható.

Kiemelném még a hátsó kertben található extrákat is, ami csakis a kényelmünket szolgálja, fel is sorolom viszont ezt látni kell! Bízom benne, hogy a fényképek vissza adják amiről beszélek.

 -egy különálló,  25 nm -es faház, ami kikapcsolódásra, pihenésre, baráti összejövetelekre kiválóan alkalmas, akár nagyobb gyerekek vagy vendég elszállásolása, vagy szülő lakhatására is kialakítható. Akár még egy vállalkozásnak is kiváló lehetőség.
- egy ponyvával téliesített, nyáron szintén kiülőnek, étkezésre berendezett 20 nm-es helyiség
- egy minőségi anyagokból készült bárrész, grillezésre kialakítva
- a nagy nyári melegben a  kényeztetésünkre szolgáló épített medence ( 3.5 x 6.5 , 120 cm mélységgel )

 - a hangulat a beépített fényekkel fokozható. A kertben házi vízmű működik. Az ingatlan elektromos kapuval, riasztó és kamera rendszerrel felszerelt.

A konyhaszekrény, fürdőszoba bútorzata és a hűtő-fűtő klíma a vételár részét képezi.

Az ár irányár! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon, jöjjön el, nézzük meg közösen és tegye meg ajánlatát!